Kiikun Huolto Oy on viiden taloyhtiön omistama aluehuoltoyhtiö, joka tuottaa asiakkaidensa tarvitsemat kiinteistönhoito- ja siivouspalvelut sekä isännöinnin. Isännöitsijänä/Toimitusjohtajana vastaat toimintamme laadukkuudesta, sujuvuudesta ja parhaan mahdollisen palvelun turvaamisesta asiakkaillemme nyt ja tulevaisuudessa. Johdat isännöinti- ja kiinteistöhuolto/siivous palveluidemme tuottamista ja taloutta toimien myös esimiehenä. Lisäksi olet avaintekijämme operatiivisessa toiminnassa. Tehtävänkuva on monipuolinen sisältäen muun muassa hallinnollisia ja kunnossapitoon liittyviä tehtäviä sekä suurempien hankekokonaisuuksien hallinnointia.

Meillä työtä ei tarvitse tehdä yksin, sillä hallituksen lisäksi tukenasi työskentelevät kaksi huoltohenkilöä, kaksi siistijää sekä kiinteistösihteeri. Pieni organisaatiomme mahdollistaa yhdessä tekemisen sekä joustavan ja ketterän asioihin reagoinnin.

Odotamme sinulta

  • useamman vuoden kokemusta isännöitsijänä toimimisesta
  • pohjakoulutuksesi on tekninen tai kaupallinen
  • isännöinnin ammattitutkintoa (IAT,ITS tai AIT)
  • näkemystä talouden ohjaamisesta ja johtamisesta
  • asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien tarpeiden ymmärrystä
  • tavanomaisten toimisto-ohjelmistojen hallintaa (Domus)
  • esimieskokemus suotavaa

Lisäksi toivomme sinulta palveluhenkistä otetta työhön. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Teet töitä oma-aloitteellisesti ja itsenäisesti, kuitenkaan tukijoukkojasi unohtamatta. Erityisesti toivomme, että sinulla on intoa ja kykyä tarttua aktiivisesti erilaisiin tehtäviin.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla toimisto@kiikunhuolto.fi mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.